Smaken

ONTDEK ONZE SMAKEN

De smaken van Mathieu Teisseire zijn authentiek en puur. Mathieu Teisseire is gedreven om siropen te creëren die zo dicht mogelijk bij de echte smaak van de ingrediënten liggen. De kennis en ervaring die Mathieu Teisseire in 300 jaar heeft opgedaan en doorgegeven, proef je terug in de kwaliteit van onze siropen. Ten opzichte van andere siropen merken, gebruiken we een hoger percentage ‘echt’ fruit in onze smaken; gemiddeld 20% meer. Daarnaast is het gebruik van twee soorten natuurlijke suikers uniek. Dit voorkomt versuikering en zorgt voor een langdurige en stabiele smaak. Onze siropen zijn niet gemaakt om een product zoeter te maken, maar smaakvoller met een langere smaakintensiteit. 

Naast garantie van smaak en kwaliteit staan wij voor partnership. Wij ondersteunen onze horecapartners zodat zij hun gasten niet alleen bedienen met unieke creaties, maar écht verrassen. Kijk hier op welke manieren wij onze horecapartners ondersteunen!

Switch to
dark mode

Fruit

Zorgvuldig en met aandacht bereid om de smaak van het fruit zo puur mogelijk te houden. Onze fruitsmaken bevatten tot wel 20% meer fruit dan andere siropen merken.

Ontdek
Gourmet

Een aantal van de meest heerlijke smaken die ons team van experts ooit gemaakt heeft. Voornamelijk toepasbaar in warme dranken.

Ontdek
Kruiden & Bloemen

Perfect voor het maken van creaties waarin de unieke smaken van kruiden en bloemen naar voren moeten komen.

Ontdek
Specialiteiten

Exotisch en uniek; om eens een keer wat anders te proberen.

Ontdek

NIEUWE SMAAK

Rhubarb

Rabarber, deze bijzondere plant en tevens groente is zeker veelzijdig. De siroop heeft een smaak van friszure rabarber, met een fijne balans tussen zoet en zuur. De perfecte partner voor drankjes met sinaasappel, aardbeien en grapefruit.
BEKIJK SMAAK
Smaak rabarber Mathieu Teisseire

SMAAK VAN DE MAAND

Caramel


De smaak van vers bereide caramel. Precies ver genoeg verwarmd om de smaak echt karakter te geven.  Een top 3 koffiesmaak.  BEKIJK SMAAK

Laat je inspireren

Mango limonade in glas RECEPT

Holly Molly

Bekijk Recept
Mango siroop in een glas RECEPT

Mango Lemonade

Bekijk Recept
Pornstar Martine smaak RECEPT

Pornstar Martini

Bekijk Recept

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte gehouden van nieuwe smaken en aanbiedingen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram