Horeca

Partnership

Ons doel is om onze horecapartners te ondersteunen op het gebied van marketing en sales. Het gebruik van de siropen ligt in handen van onze partners en daarom streven wij ernaar om een unieke, betrouwbare partner te zijn voor onze relaties. Wij werken met een Brand Ambassador en accountmanagers die op maat gemaakte trainingen en menu-creaties ontwikkelen voor onze relaties. Wij zijn jouw partner voor meer rendement uit elk moment.

proefpakket voor jouw horecazaak!

Geïnteresseerd? Klik hier om met ons in contact te komen over een proefpakket voor jouw horecazaak! Daarnaast zijn wij verkrijgbaar bij de reguliere horecagroothandels zoals Sligro, Bidfood, Kweker, Lijfering, Moos, Hocras, Zegro en Hanos.

Switch to
dark mode

INSPIRATIESESSIES

Enthousiasme en inspiratie kunnen leiden tot meer business en meer marge. Onze inspiratiesessies zijn er om jou te inspireren, we gaan bijvoorbeeld in op smaak, kwaliteit, presentatie en marges. Haal meer rendement uit elk moment en leer jouw medewerkers hoe ook zij ‘Masters of True Flavour’ worden.
MEER INFO

Stel de perfecte menukaart samen

We weten allemaal dat een goede menukaart het begin is van een succesvolle zaak. Maar, hoe stel je een menukaart samen die onderscheidend én winstgevend is? Maak gebruik van onze kennis en stel samen met onze Brand Ambassador een menukaart samen. Upload hier jouw huidige menukaart, laat jouw gegevens achter en wij nemen contact op.

Eindeloze mogelijkheden

Een andere wens of vraag? Onze mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen onze partners graag verder. Vul het contactformulier in!

Blind-tasting

De smaken van Mathieu Teisseire zijn authentiek en puur. Mathieu Teisseire is gedreven om siropen te creëren die zo dicht mogelijk bij de echte smaak van de ingrediënten liggen. De kennis en ervaring die Mathieu Teisseire in 300 jaar heeft opgedaan en doorgegeven, proef je terug in de kwaliteit van onze siropen. Kenners proeven en herkennen onze siropen zonder moeite. Maak kennis met Mathieu Teisseire door een blind tasting op locatie en wij weten zeker dat onze siropen in het assortiment opgenomen zullen worden!
Maak kennis

Laat je inspireren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en kom met ons in contact!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram