Over Mathieu Teisseire

Mathieu TeissEIre

Voeg met Mathieu Teisseire een vleugje ‘Franse flair’ toe aan je creaties. Maak van je drankje een belevenis en geniet! De siropen van Mathieu Teisseire zijn kwalitatief en puur. Elk recept van Mathieu Teisseire is op een unieke manier gemaakt, met echte ingrediënten en dat proef je. Naast het garanderen van smaak en kwaliteit, is het onze missie om onze horecapartners actief te ondersteunen op het gebied van verkoop, inspiratie en creatie. Onze veelzijdigheid is jouw kracht. Elke fles siroop, staat voor eindeloos veel creaties in diverse drankencategorieën en is breed toepasbaar. Zo kunnen onze horecapartners meer rendement uit elk moment halen en hun gasten niet alleen bedienen met unieke creaties, maar écht verrassen.

Switch to
dark mode

Mathieu teisseire

Bijna 300 jaar geleden raakte Mathieu Teisseire, aan de voet van de Franse Alpen, zo geïnspireerd door de smaak van rijpe, sappige kersen dat hij hier iets unieks van wilde maken. Hij creëerde een likeur die de rijke smaak van het fruit écht wist over te brengen. Deze passie van Mathieu Teisseire is de basis van alles wat volgde; siropen in verschillende smaken en stuk voor stuk met een unieke smaak. Dit maakt Mathieu Teisseire de nr. 1 bestverkopende siroop van Frankrijk. 

Wij staan voor smaak, kwaliteit en partnership. In de afgelopen drie eeuwen hebben onze siropen de smaakbeleving van ontelbaar veel verschillende soorten drankjes tot een hoogtepunt gebracht. Ze zijn gemaakt voor elke drankcategorie, voor elk moment op de dag en zijn breed toepasbaar.

Mathieu Teisseire, jouw partner voor meer rendement op elk moment.

BRITVIC EN ESPRESSO D’ITALIA

Mathieu Teisseire is sinds 2010 eigendom van de Britse frisdrankproducent en distributeur Britvic. Britvic is gevestigd in de UK. Het is genoteerd aan de London Stock Exchange en maakt deel uit van de FTSE 250 Index. Britvic heeft vestigingen in Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk en Brazilië. De rest van de wereld wordt bediend vanuit de vesting van Britvic International in Amsterdam en door middel van samenwerking met lokale partners en brand ambassadors. Ieder land heeft zijn eigen gewoonten en trends en door samen te werken met lokale partners kan de markt optimaal betreden worden. In Nederland werkt Britvic samen met Espresso d’Italia, gevestigd in Breukelen. Vanuit Breukelen wordt de Nederlandse professionele markt benaderd.

Fruit

Zorgvuldig en met aandacht bereid om de smaak van het fruit zo puur mogelijk te houden. Onze fruitsmaken bevatten tot wel 20% meer fruit dan andere siropen merken.

Ontdek
Gourmet

Een aantal van de meest heerlijke smaken die ons team van experts ooit gemaakt heeft. Voornamelijk toepasbaar in warme dranken.

Ontdek
Kruiden & Bloemen

Perfect voor het maken van creaties waarin de unieke smaken van kruiden en bloemen naar voren moeten komen.

Ontdek
Specialiteiten

Exotisch en uniek; om eens een keer wat anders te proberen.

Ontdek
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram