Bananen siroop

Bananen siroop - Banana syrup

Een prachtig rijpe bananensmaak. Perfect als zoete smaakversterker in eindeloos veel creaties. 

Mathieu Teisseire Bananen siroop levert een prachtige siroop met de smaak en geur van zoete banaan. De decadente en veelzijdige bananendessert smaak is oneindig te combineren in recepten voor cocktails, smoothies, koffie, milkshakes en frisdranken. Ook voor vruchtenpunch, thee en desserts is de siroop een waardige toevoeging.

Herkomst van de smaak

De banaan, één van de meest geliefde en belangrijkste fruitgewassen ter wereld, wordt beschouwd als één van de eerste vruchten op aarde. De banaan komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en is de vrucht van de grootste kruidachtige bloeiende plant. Hij is zowel zoet als zacht en wordt gewaardeerd om zijn smaak, voedingswaarde en beschikbaarheid gedurende het hele jaar.

Bananen worden voornamelijk als rauwe, voedzame snack gegeten, maar kunnen ook gestoomd of gebakken worden. Bananen worden ook veel gebruikt om diepte en heerlijke smaak toe te voegen aan desserts, verfrissende drankjes of hartige gerechten.

Mathieu Teisseire levert de zoete smaak en geur van banaan in een prachtige siroop die eindeloos gebruikt kan worden in cocktails, warme dranken, koude dranken en zelfs desserts.

  

Switch to
dark mode

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram