Stephen Marshall

Stephen Marshall

Ingrediënten

10 ml Mathieu Teisseire Hazelnut

20 ml Gin

20 ml Campari

20 ml Rode Vermouth

Sinaasappelschil

Pecannoot

 

Glas: Tumbler


Methode

Stir alle ingrediënten met ijs.

Strain en serveer in een tumbler glas gevuld met ijs.

Garneer met sinaasappelschil en pecannoot.

GEMAAKT MET...

Hazelnut

De zachte en subtiele smaak van geroosterde hazelnoten. Samen met fijne pralinesmaak zorgt dit voor een perfecte zoetheid. Ideaal voor zowel koude als warme creaties. Onderdeel van de top 3 koffiesmaken. 
BEKIJK SMAAK

Switch to
dark mode

Probeer ook eens

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw