Russian Chocolate

Russian Chocolate

Ingrediënten

15 ml Mathieu Teisseire Caramel

20 ml Slagroom

20 ml Witte Rum

60 ml Chocolademelk

IJsblokjes

 

Glas: Flute


Methode

Voeg de siroop, rum en chocolademelk toe aan een shaker gevuld met ijsblokjes.

Shake het geheel voor ongeveer 10 seconden.

Zeef in een flute en top af met lobbige ongezoete slagroom.

GEMAAKT MET...

Caramel

De smaak van vers bereide caramel. Precies ver genoeg verwarmd om de smaak echt karakter te geven.  Een top 3 koffiesmaak. 
BEKIJK SMAAK

Switch to
dark mode

Probeer ook eens

Mango limonade in glas RECEPT

Holly Molly

Bekijk Recept
Mango siroop in een glas RECEPT

Mango Lemonade

Bekijk Recept
Pornstar Martine smaak RECEPT

Pornstar Martini

Bekijk Recept
recept nutty berry RECEPT

Nutty Berry

Bekijk Recept
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram