Russian Chocolate

Russian Chocolate

Ingrediënten

15 ml Mathieu Teisseire Caramel

20 ml Slagroom

20 ml Witte Rum

60 ml Chocolademelk

IJsblokjes

 

Glas: Flute

Methode

Voeg de siroop, rum en chocolademelk toe aan een shaker gevuld met ijsblokjes.

Shake het geheel voor ongeveer 10 seconden.

Zeef in een flute en top af met lobbige ongezoete slagroom.

GEMAAKT MET...

Caramel

De smaak van vers bereide caramel. Precies ver genoeg verwarmd om de smaak echt karakter te geven.  Een top 3 koffiesmaak. 
BEKIJK SMAAK

Probeer ook eens:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw