Shake de siropen, calvados en limoensap 10 seconden.
Verwijder het ijs uit het martiniglas en schenk de cocktail in het glas.
Schil een sinaasappel en knijp de etherische oliën uit de schil over de cocktail.
GEMAAKT MET...
Sugar Cane
De basis van vele klassieke cocktails. Verrijk je drankje tot iets fenomenaals. BEKIJK SMAAK
En..
Almond
De amandel siroop van Mathieu Teisseire heeft een nootachtige geur, de smaak is delicaat zoet en breed toepasbaar. Naast dat deze siroop geschikt is om heerlijke warme en koude creaties mee te verrijken is deze ook uitstekend toepasbaar in de patisserie. BEKIJK SMAAK
Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren. Mocht u geen cookies accepteren, kunt u op instellingen klikken om deze optie te kiezen. Als u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten op deze website, klik dan op Accepteren. Door verder te gaan binnen onze site, accepteert u automatisch ons cookiebeleid.