December Punch

December Punch

Ingrediënten

20 ml Mathieu Teisseire Sea Salt Caramel

30 ml sinaasappelsap

60 ml applecider

30 ml Gin

1 kaneelstokje

Gedroogde sinaasappelschil

 

Glas: Whiskey Glas

Methode

Vul een cocktailshaker met ijs.

Voeg de gezouten karamel siroop, sinaasappelsap, appelcider en gin toe aan een shaker.

Shake voor ca. 10 seconden totdat de buitenkant van de shaker goed koud is.

Schenk de inhoud in een met ijs gevuld Whiskey Glas.

Garneer met een kaneelstokje en een gedroogde sinaasappelschil.

GEMAAKT MET...

Sea Salt Caramel

Een combinatie van smaken die je blij maken! De complexiteit van zoete en zoute smaken en de smaaksensatie die hieruit volgt, zorgen ervoor dat deze smaak niet mag ontbreken in het assortiment!
BEKIJK SMAAK

Probeer ook eens:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw