Cold Brew Caramel

Cold Brew Caramel

Ingrediënten

10 ml Mathieu Teisseire Caramel

100 gram Snelfiltermaling koffie

1 liter water

IJsblokjes

 

Glas: Klein koffieglas

Methode

Maak een cold brew koffie door 100 gram snelfiltermaling samen te voegen met 1 liter water.

Schud een keer en laat het mengsel vervolgens 24 uur staan.

Vermeng vervolgens de gefilterde cold brew koffie met de siroop in een whiskyglas.

Voeg ijsblokjes toe en geniet.

GEMAAKT MET...

Caramel

De smaak van vers bereide caramel. Precies ver genoeg verwarmd om de smaak echt karakter te geven.  Een top 3 koffiesmaak. 
BEKIJK SMAAK

Probeer ook eens:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw