Cassis Hot Chocolate

Cassis Hot Chocolate

Ingrediënten

30 ml Mathieu Teisseire Blackcurrant

50 gram Chocolade poeder

200 ml verse volle melk

extra slagroom

extra chocolade snippers

 

Glas: Theemok


Methode

Voeg de zwarte bessen siroop, chocolade poeder en verse volle melk toe in een melkopschuimkan.

Schuim het geheel op tot maximaal 70 graden, anders verbrandt de melk.

Schenk de inhoud in een theemok, zorg dat de mok niet te vol is.

Voeg slagroom toe en rond af met chocolade snippers.

GEMAAKT MET...

Blackcurrant

Perfect voor een smaakvol drankje met een heerlijke bessensmaak. Sappig en zo sterk dat hij zelfs een beetje naar zwarte bessenlikeur smaakt. Uitmuntend in een Kir of Kir Royal.  
BEKIJK SMAAK

Switch to
dark mode

Probeer ook eens

Mango limonade in glas RECEPT

Holly Molly

Bekijk Recept
Mango siroop in een glas RECEPT

Mango Lemonade

Bekijk Recept
Pornstar Martine smaak RECEPT

Pornstar Martini

Bekijk Recept
recept nutty berry RECEPT

Nutty Berry

Bekijk Recept
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram