Cassis Hot Chocolate

Cassis Hot Chocolate

Ingrediënten

30 ml Mathieu Teisseire Blackcurrant

50 gram Chocolade poeder

200 ml verse volle melk

extra slagroom

extra chocolade snippers

 

Glas: Theemok


Methode

Voeg de zwarte bessen siroop, chocolade poeder en verse volle melk toe in een melkopschuimkan.

Schuim het geheel op tot maximaal 70 graden, anders verbrandt de melk.

Schenk de inhoud in een theemok, zorg dat de mok niet te vol is.

Voeg slagroom toe en rond af met chocolade snippers.

GEMAAKT MET...

Blackcurrant

Perfect voor een smaakvol drankje met een heerlijke bessensmaak. Sappig en zo sterk dat hij zelfs een beetje naar zwarte bessenlikeur smaakt. Uitmuntend in een Kir of Kir Royal.  
BEKIJK SMAAK

Switch to
dark mode

Probeer ook eens

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw