Inspiratie

Filter op

Verras het terras met trendy, bloemrijke en verfrissende drinks

Gasten blijven langer en komen met plezier terug als er drankjes worden geschonken, die ze nergens anders kunnen krijgen. Het ontwikkelen van een onderscheidende en margerijke drankenkaart is deze zomer belangrijker dan ooit. Verras jouw gasten met deze trendy en verfrissende drinks. De standaard frisdranken op de kaart dalen al...

Lees verder
Een wereld aan smaken op jouw terras

Gasten willen deze zomer genieten van een lekker verfrissend drankje op het terras en worden daarbij graag verrast. Dat lukt niet met een standaard pakket frisdranken. Gelukkig is het heel simpel wel te realiseren met een aantal homemade lemonades; bomvol smaak en natuurlijke ingrediënten. De trends in dranken op het...

Lees verder
Extra marge in een handomdraai met smaakvolle homemade lemonades

De lekkerste lemonades maak je zelf. Ze zijn makkelijk te maken én zorgen voor een unieke aanvulling in jouw assortiment. Lemonades zijn heerlijk verfrissend en ze zien er feestelijk uit. Zo creëer je in een handomdraai een onderscheidend vermogen én meer marge. Van toen tot nu. De oorsprong van limonades...

Lees verder
Horeca 2020: Creëer identiteit

Horeca 2020: Creëer identiteit. In dit artikel laat Richard Zijlstra (vice voorzitter van de Nederlandse Bartenders Club) zien wat het gebruik van siropen kan opleveren. Richard Zijlstra is de brandambassador voor Nederland van Mathieu Teisseire. Hij ontwikkelt nieuwe recepturen, geeft smaak-inspiratie sessies en cocktail- mocktail workshops. De grootste uitdaging deze...

Lees verder
Bartender ABC

Bartender begrippen: Aftoppen Laatste stap om een longdrink cocktail tot het randje van het glas te vullen met ijs, frisdrank, sap of champagne. Angostura Bitterdrank die gemaakt is van meer dan 40 tropische kruiden en plantenextracten. Aperitief Een aperitief is een drankje (meestal alcoholisch) dat voor een maaltijd wordt gedronken...

Lees verder
Barista ABC

Barista begrippen: Americano Espresso met heet water dat pas later aan de espresso wordt toegevoegd. Arabica Een botanische soort, wetenschappelijk geschreven als Coffea x Arabica. De Arabica koffieboon is de meest verhandelde koffieboon ter wereld en staat bekend om haar milde smaak met fruitige tonen. Hoewel het nog niet officieel...

Lees verder
Meer rendement uit elk terrasmoment

‘ Siropen zijn gemaakt voor elke drankcategorie’ Niemand praat de volgende dag over die geweldige sinas die hij op een terras heeft gedronken. Juist het aanbieden van diversiteit, en smaakvolle en spraakmakende creaties zorgen ervoor dat gasten worden verrast’, liet Richard Zijlstra op 9 maart zien aan de deelnemers van...

Lees verder
Siroop is ideale smaakmaker

Britvic verovert de Nederlandse horecamarkt met de siropen van het Franse merk Mathieu Tesseire. Koffie, wijn of cocktails, Teisseire-siropen maken favoriete drankjes nog specialer. ‘Met een geschiedenis van meer dan 300 jaar, de authentieke smaken en de kwaliteit sluit het merk perfect aan bij de huidige consumententrends,’ aldus Martijn Rikken,...

Lees verder

Switch to
dark mode

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram