Meer marge met een creatieve en onderscheidende koffiekaart

25 augustus 2020

Meer marge met een creatieve en onderscheidende koffiekaart

Zomaar een kop koffie serveren, is eigenlijk niet meer van deze tijd. Er zijn talloze manieren om koffie op een onderscheidende manier te presenteren. Bovendien is koffie bij uitstek geschikt voor variatie per seizoen, stijl en gelegenheid. Genoeg reden om aan de slag te gaan met verrassende creaties voor op de koffiekaart.

IJskoffie is al een aantal jaren groeiende in populariteit, maar de standaard variant is inmiddels ook wel weer een beetje passé. Combineer een ijskoffie echter eens met een komkommersiroop en je hebt in een handomdraai een verfrissende ijskoffie. Een verrassende smaakbeleving én eenvoudig te bereiden. Serveer de ijskoffie in opvallend glaswerk, zodat het ook een lust voor het oog is. Denk hierbij eens aan een Mason Jar of een whiskyglas.

Mathieu Teisseire is al 300 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van siropen, waarbij alles draait om smaak. De siropen zijn kwalitatief en gemaakt van echte ingrediënten.

Met onderstaand ijskoffie recept, serveer jij in een handomdraai een unieke Cucumber Iced latte. Het belangrijkste is dat jij met het serveren van een Cucumber Iced Latte nét iets anders op tafel weet te zetten dan de collega’s bij jou om de hoek.

Verras jouw gasten met diverse koffie variaties, bied onderscheid en maak hen hiermee ambassadeurs van jouw zaak. Op deze manier bouw je aan je eigen identiteit, creëer je meerwaarde, meer omzet en meer marge. Probeer het zelf!

Bekijk de video voor de juiste bereiding.

Een scheutje siroop leidt tot 65% extra marge op een ijskoffie

De verkoopprijs van de Cucumber Iced Latte kan met gemak € 0,50 hoger zijn dan de normale verkoopprijs van een ijskoffie. De inkoopprijs van de siroop bedraagt € 0,18. Dit betekent een extra marge van 65 procent. Uit één fles Mathieu Teisseire siroop (700ml) kunnen circa 35 koffiespecials worden gemaakt. Dat staat gelijk aan een omzet van bijna € 130.

De siroopflessen zijn voorzien van een uniek pompsysteem. Het handige pompje doseert exact 10ml siroop. De siropen bevatten twee soorten natuurlijke suikers, waardoor er geen versuikering in de fles en het pompje ontstaat. Handig in gebruik, gemakkelijk te doseren én geen verlies door versuikerde flessen en pompjes.

Gratis proefpakket naar keuze

Mathieu Teisseire komt graag langs om je kennis te laten maken met de siropen, zodat je zelf kunt ervaren dat ze smaakvol en eenvoudig toepasbaar zijn.

Mathieu Teisseire ondersteunt jou graag bij het ontwikkelen van onderscheidende koffievariaties om direct te integreren in jouw koffiekaart en is voor horecaondernemers dé partner voor het behalen van meer rendement.

Wil jij een onderscheidende koffiekaart bieden? Vraag een gratis proefpakket aan, bestaande uit vier flessen siroop naar keuze. Met de flessen siroop uit het proefpakket kunnen maar liefst 140 smaakvolle drankjes worden bereid. Dat staat gelijk aan een omzet van om en nabij de € 500. 

Switch to
dark mode

Vergelijkbaar

Hazelnoot siroop, een échte aromatische smaakmaker

Binnen het gehele assortiment van smaak siropen blijven kaneel, vanille en hazelnoot populaire gourmets. Waarvan Hazelnoot nog steeds een grote favoriet is. Wat weten we van de hazelnoot en waar combineert dit nootje goed mee? RIJK EN VOEDZAAM De wetenschappelijke naam voor de hazelnoot is Corylus avellana. Deze is te...

Lees verder
Inspiratie voor koffierecepturen met herfstsmaken

Proef het najaar met Mathieu Teisseire De herfst is in aantocht. Dat vraagt ook om een aanpassing van de kaart met warme dranken. Verras jouw gasten dit najaar en serveer specials die passen bij dit seizoen én inhaken op serveertrends. Door de elementen geur, smaak en presentatie op elkaar af...

Lees verder
Eén smaak siroop voor eindeloze verrassende thee- en koffiesensaties

Meer marge met een creatieve en onderscheidende koffiekaart Met zowel warme als koude thee en koffie zijn talloze variaties mogelijk. Door het toevoegen van specerijen, siropen, kruiden, bloemen of vruchten verras je gasten in een handomdraai met bijzondere thee- en koffiesensaties. Een verwennerij voor de smaakpapillen en een lust voor...

Lees verder

Eindeloze mogelijkheden

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Mathieu Teisseire jou kan bieden? Of heb je een andere wens of vraag? Vul dan in het contactformulier de gegevens van jouw horecaonderneming in! Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op.

Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram